Fødevarer fra Spanien og Andalusien

Maden i Spanien er spændende med stor variation. Maden i Spanien er et hovedtræk ved ethvert spansk eventyr, og gæsterne vil være i stand til at prøve det bedste af lokale og bredere spanske smag ud over kontinental mad og verdens mad. Maden i Spanien er lige så varieret som landet, men som regel er det velsmagende, stort og mangler grøntsager. Det er også meget billigt efter nordeuropæiske standarder.

Næsten enhver bar i Spanien såvel som hoteller og restauranter sælger mad, og i barer kommer den normalt i fire varianter, Tapas, Raciones, Platons de combinacion og Menu del Dia.

Tapas

En lille portion mad, der er udsat for et køleskab og bestilt med en drink, i Andalusien væk fra turistområderne, er tapas næsten altid forsynet med en øl. Betydningen af ​​ordet “tapas” siges at stamme fra ordet for dækning, og hvordan badejere ville dække et glas med et stykke brød for at forhindre fluer i at komme til det.

Racione

Racione eller vores ord Ration refererer til en tallerken med den mad, du vælger, normalt fra det samme valg som tapas. Det er almindeligt, at en gruppe drikkere bestiller to eller tre racioner af forskellige fødevarer og deler dem.

Platos de Combinacion

Dette ville være, hvad du ville forvente af et restaurantmåltid, en kombination af kød eller fisk og kartofler med lidt eller ingen grøntsager.

Menu Del Dias

Dagens måltid er et begrænset valg af tre retters måltid bestående af en starter med suppe eller salat, et andet kursus kød eller fisk med kartofler og en ørken med en sød eller frisk frugt, alt serveret med brød og en drink, enten en øl eller en flaske husvin.

Skriv et svar