Nyd dit spanske måltid

Spanien er kendt for de mange ingredienser, som det bruger, og den rige smag, det har. Safran er et almindeligt krydderi, der bruges i de fleste af de spanske retter. Fisk og skaldyr er en specialitet i Spanien, og de koges på den mest eksotiske måde. Kendte tapas, som også undertiden kaldes fingermad, er små appetitvækkere, der er utroligt populære i spanske barer og restauranter. Det kan være en fornøjelse at nyde et godt spansk måltid.

Der er en enorm variation og forskellige regionale kulturer, der påvirker mad i forskellige forskellige regioner i Spanien. Faktisk har hver region i Spanien en underskriftsret, men i alt er spansk mad en grund, der er nok til at trække nogen til dette land. Måske er Paella tilfældigvis den mest berømte spanske skål. Andre favoritter er fabada, diende gris, ja det gør du og kold suppe gazpacho.

Du skal starte dit måltid med rødvinsangria. Denne spanske vin er faktisk et slag, hvor rødvin er hovedbestanddelen, frugt og brandy blandes sammen. Hvis du foretrækker hvidvin, kan du bestille sangria, der er lavet ved hjælp af hvidvin. Denne forfriskende drink køles i en sangria-tonehøjde. I det øjeblik du har det, begynder du at føle den spanske ægthed.

Den anden del af dit måltid skal være et udvalg af tapas. Du kan få et antal af disse små forretterbider i forskellige varianter. Du kan vælge mellem muslinger, muslinger, chorizos eller atun. Disse tapas tilberedes traditionelt ved hjælp af olivenolie og specielle krydderier. Du kan parre tapas med en dejlig og solid suppe. Det bedste valg ville være Caldo Gallego, som er en speciel galicisk suppe, hvor hovedbestanddelen er bønner og smager lækker. Du får let denne lækre suppe i alle standard spanske restauranter. Selvom de fleste spanske retter er lavet ved hjælp af olivenolie, bruger nogle der tilbereder det derhjemme også solsikkeolie, kokosnøddeolie, Cbd osv. Læs mere om det her.

I hovedret skal du have spansk Paella Marinera-skål. Denne velkendte middelhavsret har en base af gul ris sammen med rejer, muslinger, muslinger og hummer. Der anvendes et antal krydderier ved tilberedningen, og safran bruges til at give gul farve såvel som til krydderier. Du kan også bestille mørbrad og bøffer, der grilles på trækul eller grilles a la brasa.

Til dessert kan du få risengrød med kanelsmag eller Arroz con Leche. Vælg også at have karamel creme eller flan. At nyde dit spanske måltid er et vigtigt element i en fuld ferie.

Skriv et svar